#softwareontwikkeling

De 3 software ontwikkeling trends voor 2020

Julia van Toor

 - 

Software ontwikkeling zit geĆÆntegreerd in bijna elke sector van de wereld. Wie achterblijft op de technologische ontwikkelingen blijft achter bij concurrenten. Hieronder noemen we de 3 belangrijkste software ontwikkeling trends voor 2020.

1 Lean Software Development

De introductie van Lean Software Development is een logische stap na het succes van Agile en SCRUM. Nog steeds staan de kranten vol met ICT-projecten die mislukken. Hierdoor ontstaan grote investeringen zonder resultaten en blijven verouderde legacy systemen de continuĆÆteit van de dienstverlening in gevaar brengen. Dit kan en moet effectiever. Wil je echt vooruit met je digitale transformatie? Kies dan voor een beter 'operating system' voor de software ontwikkeling van je bedrijfskritische applicaties. Lean Software Development staat voor effectief software ontwikkelen met zo min mogelijk waste.

Lean Software Development verder ontdekken?

Download de whitepaper!

Download nu Ā»
lean software development whitepaper

2 ā€œFuture proofā€ applicaties

Er poppen steeds meer nieuwe talen en frameworks op en het tempo van innovatie wordt er ook niet minder om. Het kost bedrijven te veel tijd en geld om applicaties steeds te herschrijven nadat een nieuwe technologie op de markt komt. Maar technologisch achterblijven bij concurrenten is al helemaal geen optie. De behoefte aan ā€œfuture proofā€ applicaties neemt toe. Een manier om je applicatie future proof te maken is met Evergreen IT.

3 Artificial Intelligence (AI) zal blijven domineren

Hoewel AI al vele jaren bestaat blijft het elk jaar groeien en verbeteren. In de toekomst wordt AI fundamenteel voor vele technologieƫn over de hele wereld. Ontwikkelaars voorspellen dat AI zal blijven domineren naarmate meer industrieƫn het opnemen in hun infrastructuren. AI wordt het nieuwe concurrentievoordeel voor industrieƫn en verandert de manier waarop we denken over menselijke betrokkenheid en middelen. Het Deep Learning framework Tensorflow zal naar verwachting meer en meer op de voorgrond treden.

Lean Software Development verder ontdekken?

Last van hoge kosten, matige kwaliteit of een late levering van ict-projecten? Ontdek in de whitepaper hoe Lean Software Development bijdraagt aan een effectieve software ontwikkeling.

Een juiste toepassing van Lean Software Development resulteert in:

  1. 30 - 75% kortere time-to-market
  2. 30 - 50% langere levensduur van webtechnologie
  3. 20 - 50% toename in productiviteit

Profiteren van deze resultaten? Zet de eerste stap. Download de whitepaper.

lean software development whitepaper