Wij zijn gedreven om onze klanten succesvoller te maken in hun business met onze apps, webapps, klantenportalen & API koppelingen. Onze missie: maximaal resultaat, goed doordacht, op tijd en binnen budget.
kostencalculator dienst app laten maken
 Apps

Wil je een app laten maken om jouw klanten nog beter te bedienen of een nieuwe markt aan te boren? Je bent hier aan het goede adres!

Meer over apps
Kosten berekenen

kostencalculator dienst webapp laten maken
 Webapps

Laat je bedrijf groeien zonder de groeipijnen. Wij maken webapps op maat om slagvaardig te blijven, met slim gebruik van bestaande tools en bouwstenen. We verslaan jouw eindeloze spreadsheets en stapels papier en vervangen het voor mooie software voor jouw mensen.

Meer over webapps
Kosten berekenen

kostencalculator dienst online portaal laten maken
 Klantenportalen

Komen er (te)veel telefoontjes en e-mails binnen? Is je team vooral bezig om balletjes hoog te houden en je klanten zo kort mogelijk te woord te staan? Say no more! Met een online klantenportaal zorg je ervoor dat je klanten succesvol digitaal zaken kunnen doen met jouw bedrijf. Inclusief alle informatie over lopende opdrachten die de klant nodig heeft.

Meer over klantenportalen
Kosten berekenen

kostencalculator dienst (API) koppeling laten maken
API koppelingen

Wil je jouw bedrijf koppelen met andere systemen voor informatieuitwisseling of interne bedrijfssystemen aan elkaar koppelen voor soepel lopende processen? Wij hebben veel ervaring met het leggen van koppelingen en ontwikkeling van zogeheten API’s om externe systemen te laten aansluiten op jouw business. Deze vorm van automatiseren zorgt ervoor dat je mensen toekomen aan de zaken die er echt toe doen, in plaats van informatie overtypen van het ene naar het andere systeem.

Meer over API koppelingen
Kosten berekenen

Maatwerk software

Ben je op het punt gekomen dat bepaalde software van je bedrijf moet worden aangepast of vernieuwd? Onze engineers zijn ervaren in het ontwikkelen van ERP software componenten op maat. Daarbij maken we tegelijkertijd slim gebruik van bestaande tools en bouwstenen. Probeer onze software keuzehulp uit om de meest geschikte software voor je bedrijf uit te kiezen.

Meer over ERP software
Software keuzehulp

kostencalculator dienst Agile team inhuren
Engineer inhuren

Zoek je extra ontwikkelcapaciteit voor je bedrijf? Wil je je projecten aanzienlijk versnellen? Huur onze engineers in die goed op elkaar zijn ingespeeld.  Onze SCRUM teams hebben veel ervaring met moderne technologie en alles wat nodig is om software van hoge kwaliteit te leveren.

Meer over het inhuren
Kosten berekenen

Vragen? Neem gerust
 contact met me op.
Facebooktwitterlinkedininstagram