Wij zijn gedreven om onze klanten succesvoller te maken in hun business met onze apps, webapps, portalen & koppelingen. Onze missie: maximaal resultaat, goed doordacht, op tijd en binnen budget.

 Apps

Wil je een app laten ontwikkelen om jouw klanten nog beter te bedienen of een nieuwe markt aan te boren? Je bent hier aan het goede adres!

Meer over apps

 Webapps

Laat je bedrijf groeien zonder de groeipijnen. Wij ontwikkelen applicaties op maat om slagvaardig te blijven, met slim gebruik van bestaande tools en bouwstenen. We verslaan jouw eindeloze spreadsheets en stapels papier en vervangen het voor mooie software voor jouw mensen.

Meer over webapps

 Online portalen

Komen er (te)veel telefoontjes en e-mails binnen? Is je team vooral bezig om balletjes hoog te houden en je klanten zo kort mogelijk te woord te staan? Say no more! Met een online portaal zorg je ervoor dat je klanten succesvol digitaal zaken kunnen doen met jouw bedrijf. Inclusief alle informatie over lopende opdrachten die de klant nodig heeft.

 Koppelingen & API's

Wil je jouw bedrijf koppelen met andere systemen voor informatieuitwisseling of interne bedrijfssystemen aan elkaar koppelen voor soepel lopende processen? Wij hebben veel ervaring met het leggen van koppelingen en ontwikkeling van zogeheten API’s om externe systemen te laten aansluiten op jouw business. Deze vorm van automatiseren zorgt ervoor dat je mensen toekomen aan de zaken die er echt toe doen, in plaats van informatie overtypen van het ene naar het andere systeem.

Agile team inhuren

Zoek je extra ontwikkelcapaciteit voor je bedrijf? Wil je je projecten aanzienlijk versnellen? Huur onze agile ontwikkelaars in die goed op elkaar zijn ingespeeld.  Onze SCRUM teams hebben veel ervaring met moderne technologie en alles wat nodig is om software van hoge kwaliteit te leveren.

Vragen? Neem gerust
contact met me op.
Facebooktwitterlinkedininstagram