Jouw bedrijf koppelen met de rest van de wereld

Wij realiseren bijna dagelijks API-koppelingen tussen systemen om efficiënt informatie uit te wisselen en processen drastisch te versnellen. Zowel tussen applicaties binnen een organisatie als systemen van verschillende bedrijven onderling. De volgende stap voor jouw organisatie?

Offerte aanvragen Kosten berekenen

We leven in de wolken

Moderne applicaties worden tegenwoordig bijna standaard geleverd met een Application Programming Interface (API). Makkelijker gezegd een ingang voor andere systemen om te communiceren met de applicatie.

Steeds meer applicaties draaien ook online - in the cloud - en dit biedt krachtige mogelijkheden om systemen met elkaar te verbinden. Vroeger zat je als gebruiker vast aan 1 pakket ‘wat alles kon’, maar eigenlijk nergens goed in was. Nu kun je als bedrijf veel eenvoudiger losse applicaties & tools kiezen die goed aansluiten bij jouw manier van werken en deze onderling met elkaar laten communiceren voor een optimale samenwerking. Zie het als bouwstenen die je aan elkaar kan koppelen voor een prachtig geheel, helemaal toegespitst op jouw business.

Mag ik een voorbeeld?

Maar natuurlijk. 😉 Stel je hebt een webshop en je wilt het productaanbod van een nieuwe leverancier toevoegen aan je online winkel. In plaats van het overtypen van de productinformatie in je webshopsysteem ontwikkelen we een API-koppeling. Hierdoor lezen we automatisch het actuele productaanbod van de leverancier in, tonen we deze in je webwinkel en koppelen we eventueel ook orders terug aan de leverancier zodat deze de uitlevering voor je kan verzorgen. Dan hoef je bijvoorbeeld zelf minder of geen voorraad aan te houden. Klinkt goed, toch?!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden nu tijdelijk een gratis strategiegesprek aan t.w.v. €197. Hierin bespreken we de grootste uitdagingen binnen je bedrijf. We stropen samen de mouwen op en na een intensief uur weet je wat de volgende stappen zijn voor jouw verdere groei. Klinkt als muziek in de oren?

Strategiegesprek aanvragen Kosten berekenen

Direct een offerte aanvragen

Weet je al wat voor API koppeling je wilt laten maken? Geef dan een (korte) beschrijving van je wensen via onderstaand formulier, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Facebooktwitterlinkedininstagram