Jouw bedrijf in de broekzak van je klant 

Wij ontwikkelen apps op een slimme manier om kosten te besparen en sneller de markt op te gaan. Wij denken kritisch mee om je idee scherp te krijgen voor maximaal resultaat.

Offerte aanvragen Kosten berekenen

Onze aanpak

Wij maken van jouw app een hit in 7 stappen:

1. Onze analyse: wat wil je bereiken met de app? Hoe wil je jouw markt veranderen?

2. Schetsen: we tekenen de app eerst uit om heel scherp te krijgen hoe de app gaat werken. En om alle functies een plek te geven in de app.

3. Huisstijl & visueel ontwerp voor de app: hoe wordt de branding van de app? Hoe zien de schermen voor de app er visueel aantrekkelijk uit voor de gebruikers?

4. Bouwen van de app: het echte werk! We ontwikkelen de app als 'hybride webapp' voor de verschillende platformen, in ieder geval iOS en Android. Desgewenst ook als site.

5. Testen in pilot: als de app klaar is om te testen, organiseren we graag een pilot met "echte" gebruikers om de app door en door te testen.

6. Lancering: na de testperiode wordt de app echt gelanceerd voor publiek gebruik.

7. Doorontwikkelen en uitbreiden: op basis van feedback uit de markt en je toekomstvisie en/of roadmap voor de app ontwikkelen we de app gefaseerd door, zodat je steeds nieuwe functies kan bieden om zowel bestaande klanten tevreden te houden als nieuwe klanten te bedienen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden nu tijdelijk een gratis strategiegesprek aan t.w.v. €197. Hierin bepalen we de haalbaarheid van jouw droom of concept. We stropen samen de mouwen op en na een intensief uur weet je wat de volgende stappen zijn voor jouw nieuwe hit. Klinkt als muziek in de oren?

Strategiegesprek aanvragen Kosten berekenen

SlikSlok

Showcase: SlikSlok app

De startup SlikSlok wil de wereld van lunchen op het werk eens flink opschudden. Want waarom moet elke werklocatie een eigen bedrijfskeuken hebben? Is dat nog wel van deze tijd?

 

Bekijk de case

Direct een offerte aanvragen

Weet je al wat voor app je wilt laten maken? Geef dan een (korte) beschrijving van je wensen via onderstaand formulier, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Facebooktwitterlinkedininstagram