Mission Control voor jouw klanten: werk effectief samen online

We komen nog veel bedrijven tegen waar de telefoon de hele dag rinkelt en de mailbox overvol is. Klanten die offertes aanvragen, orders plaatsen vragen naar de status van hun opdracht, issues melden etcetera. Belangrijk voor jouw business, maar het kost allemaal erg veel tijd van je mensen. Die proberen elke klant zo kort mogelijk te woord te staan om snel door te gaan naar de volgende. Terwijl je met goede relatiebeheer en de tijd nemen voor gesprekken veel meer uit je bestaande klanten kan halen.

Offerte aanvragen Kosten berekenen

Tijd voor verandering!

Met een klantenportaal voor je klanten werk je efficiënt en effectief samen met hen. Klanten loggen zelf in om de actuele status van hun opdrachten te bekijken, nieuwe bestellingen te plaatsen of support verzoeken in te schieten. Je medewerkers kunnen zo gefocust en gestructureerd werken en meer doen in minder tijd. Je klant krijgt vlugger reactie en duidelijkheid. Een win-win situatie!

Koppelen met andere systemen

Om de juiste en actuele informatie beschikbaar te stellen in het klantenportaal kunnen wij koppelingen realiseren met andere systemen binnen de organisatie. De andere kant op kunnen dan ook nieuwe orders of aanvragen worden ingeschoten in de juiste systemen voor effectieve afhandeling. Denk aan orders direct beschikbaar hebben in een sales tool of planbord.

Voordelen op een rij

1. Klanten realtime inzicht geven in wat je voor hen doet.

2. Klantverzoeken en/of orders efficiënt en gestructureerd ontvangen

3. Meer tijd voor je klanten en goed relatiebeheer = meer business!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden nu tijdelijk een gratis strategiegesprek aan t.w.v. €197. Hierin bepalen we de haalbaarheid van jouw droom of concept. We stropen samen de mouwen op en na een intensief uur weet je wat de volgende stappen zijn voor jouw nieuwe hit. Klinkt als muziek in de oren?

Strategiegesprek aanvragen Kosten berekenen

WineSTEP

Showcase: WineSTEP webportal

Een lekkere wijn bij een uitgebreid diner of gezellige borrel, daar houdt bijna íedereen wel van. Wist je dat er op de achtergrond heel veel wijnhandelaren actief zijn om die mooie wijnen bij jou te krijgen? Voor WineSTEP hebben wij een wijnhandelsplatform ontwikkeld met een unieke formule.

Bekijk de case

Direct een offerte aanvragen

Weet je al wat voor klantenportaal je wilt laten maken? Geef dan een (korte) beschrijving van je wensen via onderstaand formulier, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

Facebooktwitterlinkedininstagram