Jouw bedrijf verder laten groeien met onze software

Wij ontwikkelen webapps om jouw bedrijfsprocessen als een geoliede machine te laten lopen. Automatiseer het repetitieve werk en laat je mensen werken aan echt waardevolle taken.

Offerte aanvragen Kosten berekenen

Onze aanpak

Wij helpen jouw bedrijf naar een hoger & professioneler niveau in 6 stappen:

1. Analyse: welke bedrijfsprocessen lopen stroef of vertonen groeipijnen? Waar is de grootste ‘waste’ in je operatie? We dringen door tot de kern en identificeren wat het meest waardevol is voor je bedrijf om aan te pakken met een applicatie.

2. Ons advies: na onze analyse hebben we goed inzicht in hoe we jouw bedrijf verder kunnen brengen. We adviseren je hoe we je willen helpen om het beste resultaat te behalen en geven een indicatie van hoeveel budget hiervoor nodig is. Vervolgens bespreken we de go / no go.

3. Bouwen met Lego🇷:  We ontwikkelen onze software altijd op maat en tegelijkertijd met slim gebruik van bestaande tools en bouwstenen. We houden van lego’en en bepalen welke mix het beste past om jouw doel te bereiken.

4.Elke 2 weken resultaat: wij ontwikkelen software op een agile/scrum manier. Een veelgebruikte methode om snel resultaat te boeken en altijd te werken aan de zaken die de meeste waarde hebben voor de business. Dit betekent ook dat we elke 2 weken een demonstratie geven van de werkende webapp in ontwikkeling. Je kunt zelf bepalen wanneer de applicatie voldoende mogelijkheden biedt om in gebruik te nemen.

5. In gebruik name: als de applicatie gereed is voor gebruik zorgen we voor betrouwbare hosting van de applicatie en professionele support hierop bij vragen en voor het oplossen van eventuele issues in het gebruik.

6. Doorontwikkelen en uitbreiden: op basis van feedback van gebruikers en je toekomstvisie en/of roadmap voor je bedrijf ontwikkelen we de applicatie gefaseerd door, zodat je processen steeds verder verbeteren en versnellen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij bieden nu tijdelijk een gratis strategiegesprek aan t.w.v. €197. Hierin bespreken we de grootste uitdagingen binnen je bedrijf. We stropen samen de mouwen op en na een intensief uur weet je wat de volgende stappen zijn voor jouw verdere groei. Klinkt als muziek in de oren?

Strategiegesprek aanvragen Kosten berekenen

Weaver

Showcase: Vergadertool ontwikkeld voor Weaver

Meetings are broken, let’s fix them! Vergaderen is 1 van de grootste irritaties in het werkende leven. Meetings duren vaak te lang, zijn slecht voorbereid, acties niet opgepakt en besluiten niet genomen. Jool Software Professionals participeert in de startup Weaver als technologiepartner om deze waste op te lossen, vergaderen veel effectiever te maken en zo organisaties professioneel te besturen.

Bekijk de case

Direct een offerte aanvragen

Weet je al wat voor webapp je wilt laten maken? Geef dan een (korte) beschrijving van je wensen via onderstaand formulier, dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op!

 

Facebooktwitterlinkedininstagram