Je werklunch bestellen via een app, wij doen de rest

De startup SlikSlok wil de wereld van lunchen op het werk eens flink opschudden. Want waarom moet elke werklocatie een eigen bedrijfskeuken hebben? Is dat nog wel van deze tijd? Het alternatief voor de groepslunch is boodschappen doen bij de Appie of je bammetjes zelf meenemen naar je werk. Dat moet anders kunnen, vindt SlikSlok.

De app

Jool Software Professionals heeft de SlikSlok app from scratch ontwikkeld als crossplatform app: nu gelanceerd in de App Store en Google Play Store.

Met SlikSlok regelt de werkgever niet langer de lunch, maar krijgen werknemers zelf de touwtjes in handen:

  • Je bestelt voortaan zelf je lunch via een door Jool Software Professionals ontwikkelde app
  • De app leert jouw persoonlijke voorkeuren & eventuele allergieën en stelt dagelijks lunchopties aan je voor die bij je passen
  • SlikSlok werkt samen met kleinere, lokale cateraars die de lunch dagelijks vers voor je klaarmaken en zoveel mogelijk werken met lokale producten
  • De lokale cateraar bezorgt de lunch op je werk en haalt de volgende werkdag de afwas weer op
  • Zo simpel kan het zijn

Als jouw werkgever een abonnement afsluit bij SlikSlok kun je voortaan snel en gemakkelijk zelf je lunch bepalen.

Multidisciplinair team

Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een app. Daarom hebben we nauw samengewerkt met de creatieve conceptdenkers & designers van Enbiun. Zo werken we graag, in een multidisciplinair team, de juiste specialisten bij elkaar brengen.

Tijdens de ontwikkeling hebben we vanuit onze agile/scrum manier van werken de oprichters van SlikSlok nauw betrokken bij de totstandkoming van de app met regelmatige demo’s van de app-in-wording. Ook op strategisch niveau denken we hierbij actief mee om het concept steeds verder aan te scherpen tot een echte business.

Download meteen de app en we horen graag wat je ervan vindt!

Related Projects