Samenwerking met digital agency Green Orange als technisch specialist

Marketing en techniek zijn tegenwoordig bijna onafscheidelijk. Een digitale campagne is succesvoller met een sterk technisch fundament. Wij geloven dat je als bedrijf moet doen waar je goed in bent. Wij werken al 9 jaar samen met Digital Agency Green Orange. Zij de digitale strategie, project en ownership, wij de bouw van de functionele toepassing en technische details.

Samenwerken & vertrouwen

Samenwerken gaat gepaard met vertrouwen. Waar de samenwerking ooit begon met enkele kleine projecten, is dit inmiddels uitgegroeid en bouwen we nu onder andere samen aan grote bedrijfskritische applicaties, zoals CMS systemen, workflow systemen en stabiele koppelingen voor digitale campagnes. We hebben dagelijks contact over de stand van zaken omtrent lopende en nieuwe opdrachten en uitdagingen, wat resulteert in een succesvolle realisatie van onze gezamenlijke projecten.

Werkwijze tussen Green Orange & Jool

Green Orange vertaalt de groeiambities en transformationele uitdagingen op het gebied van business, marketing en IT van haar opdrachtgevers naar datagedreven digitale strategieën, roadmaps en concrete projecten. Deze worden vervolgens doorvertaald naar technische functionaliteiten. De technische werkzaamheden die wij doen zijn dus afgestemd op de digitale projecten van Green Orange. We maken in die hoedanigheid samen onder andere applicaties, desktop websites, webformulieren en backoffices.

Voordelen van de samenwerking

Voor beiden partijen betekent onze samenwerking een ontzorging: Green Orange kan zich helemaal op de beste digitale full-service oplossing voor haar klant focussen en wij op de technische details. Op die manier blijft de kwaliteit van het project gewaarborgd.

Related Projects