Goodbye speadsheets… Hallo Plink Planner!

Plannen is iets van iedere dag: in je persoonlijk leven, en natuurlijk vooral op je werk. Er zijn veel goede redenen om te plannen: het geeft een goed overzicht van je werkzaamheden en afspraken, het verhoogt je productiviteit en het kan stress en teleurstellingen doen voorkomen. Wij begrijpen dat plannen geen doel op zich is, maar juist een mooi middel om je bedrijfsdoelen te bereiken. Effectief je bedrijfsdoelen bereiken vereist een duidelijk planbord: Plink Planner!

Waarom Plink?

Er zijn dingen die je niet kunt automatiseren, zoals het plannen van mensen en middelen. Plannen blijft nu eenmaal écht mensenwerk. Om die reden vinden wij dat planningssoftware uiterst gebruiksvriendelijk moet zijn. Plink is in het leven geroepen voor bedrijven die tijd verliezen bij het gebruik van traditionele planborden en roosters, (drievoudige) excel spreadsheets of ongebruiksvriendelijke planning software. Plink is speciaal ontwikkelt voor planners en medewerkers die willen plannen zonder gedoe. Met Plink kun heel visueel al je afspraken inplannen, zo wordt plannen bijna een feestje ;-). Plink kun je bovendien aan heel veel andere softwarepakketten koppelen met de King kopppeling.

Hoe zit Plink in elkaar?

Bij het ontwikkelen van Plink hebben wij extra gelet op flexibiliteit en overzichtelijkheid. We hebben het planbord namelijk zodanig ingericht dat alle projecten en resources, zoals personeel, voertuigen, kantoorruimtes, noem maar op, gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden binnen de planning. En dat terwijl de overzichtelijke layout van het planbord gewaarborgd blijft! Bij Plink houden we van duidelijkheid. Want hoe duidelijker de planning, hoe verder het bedrijf kan komen. Letterlijk en figuurlijk!

Related Projects