Business Critical Web Applications, done right

Voor veel organisaties zijn verouderde systemen een blok aan het been. Werkt jouw team met een verouderd systeem? Met dagelijkse storingen en handmatige acties? Say no more.

Jool heeft 20 jaar ervaring met het bouwen en vernieuwen van bedrijfskritische weboplossingen die wel werken.

[download] Versla het spaghettimonster Onze oplossingen

Verhalen van onze klanten

Voor je het weet worden processen trager, werken koppelingen niet meer of heb je problemen met security. Onder het motto 'Business Critical Web Applications, done right' helpen wij directeuren & ondernemers met de vernieuwing en het up-to-date houden van hun bedrijfskritische applicaties.

Onze oplossingen

Al 20 jaar ervaring in de wereld van webtechnologie. Wij helpen MKB's met de vernieuwing van bedrijfskritische software, met een effectiever ontwikkelproces met Lean Software Development en met het ondersteunen van ontwikkelteams met software ontwikkeling.

Software vernieuwen

Kom los van verouderde systemen en boost je business

4

Verouderde systemen vernieuwen

0

Migratieprojecten

0

Auto-Evergreen implementaties

Meer weten » legacy systeem whitepaper

Lean Software Development

Lever meer waarde door een veel effectiever ontwikkelproces

5

Value Stream Map workshop

0

Lean & Agile coach inhuren

4

Lean developer inhuren

4

Deep Scan

Meer weten » lean software development whitepaper

Software ontwikkeling

Nieuwe software laten ontwikkelen met de meest moderne webtechnologie

4

Outsourcing van je softwareproject

3

Developer inhuren

5

Scrum Master inhuren

4

SLA's / Support

Meer weten »

Eerst nog even verder lezen?

Wat is Lean?

Wij zien "lean" als een mindset. Om steeds scherp te zijn om welke werkzaamheden écht bijdragen aan je doelen. Balans te vinden in de stroom van binnenkomend werk naar waarde voor je klanten en gebruikers. Mensen die duurzaam productief zijn in plaats van opbranden. Lean gaat om het elimineren van Waste: alle vormen van verspilling in de 'productielijnen' van je organisatie. Bewust zijn van waar onnodig werk wordt verricht, inzichtelijk maken waar werk zich ophoopt of waar werk wacht op de volgende stap in het proces.

Wat is Lean Software Development?

Lean is ontstaan in de industrie. De kernprincipes zijn echter met een aantal aanpassingen ook uitstekend toepasbaar op software ontwikkeling. Hier zien we ook veel "waste" om aan te pakken, denk bijvoorbeeld aan: software-functies waaraan al wel gewerkt is, maar die niet af zijn voor release. Of erger nog: uit onderzoek blijkt dat slechts zo'n 20% van de functies in applicaties veel worden gebruikt. 2/3 heeft weinig tot geen klantwaarde!

Lean vs Agile

Wij zijn grote fans van Agile en SCRUM werken. Waarom dan ook Lean? Met Lean Software Development kijken we breder dan 'alleen' werkende software bouwen. We richten ons op de totale waardestroom van concept naar cash: van business-idee naar gerealiseerde klantwaarde. We hebben een Quick Scan en Workshop ontwikkeld om de huidige value stream inzichtelijk te maken en vooral ook waar waste ontstaat. Door dit visueel te maken, zorgt dit vaak voor eye openers en duidelijke 'pijnpunten' in het software ontwikkelproces.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Rabobank logo
Unive logo
Payter logo
iBOOD logo
Pax logo
Little Rocket logo
Vogelaar Vredehof logo
Backbase logo