Heb je een goed idee voor een nieuwe app, webapp of klantenportaal waarmee je snel de markt op wil? Bij Jool bouwen we al binnen 2 maanden een uitstekende eerste versie die startklaar is voor een succesvolle lancering. En dat voor een muurvast tarief van €10.000 (excl. btw).

Start simpel & snel »

Vliegensvlug jouw nieuwe hit voor €10.000

Uitstekende analyse van je idee
Belangrijkste KPI’s in de applicatie
Gebruiksvriendelijke applicatie
Professioneel team van engineers
Doorontwikkelen is vrijblijvend

Geïnteresseerd in dit aanbod? Neem contact met ons op!

Naam*

Zakelijke e-mail*

Telefoonnummer*

Gewenste startdatum

Omschrijving wensen*

Voorbeeld hit: app

Showcase: SlikSlok

De startup SlikSlok wil de wereld van lunchen op het werk eens flink opschudden. Want waarom moet elke werklocatie een eigen bedrijfskeuken hebben? Is dat nog wel van deze tijd?

Bekijk de case

Voorbeeld hit: webapp

Showcase: Ecomatters

Schilders concurreren nu op kwaliteit en prijs. Hoe mooi is het als schildersbedrijven ook de strijd aanbinden met concullega’s op de milieuvriendelijkheid van hun werk? Voor onze klant Ecomatters hebben we daarvoor een speciale applicatie mogen ontwikkelen: een Eco Footprint tool voor verfproducenten!

Bekijk de case

Voorbeeld hit: klantenportaal

Showcase: WineSTEP

Een lekkere wijn bij een uitgebreid diner of gezellige borrel, daar houdt bijna íedereen wel van. Wist je dat er op de achtergrond heel veel wijnhandelaren actief zijn om die mooie wijnen bij jou te krijgen? Voor WineSTEP hebben wij een wijnhandelsplatform ontwikkeld met een unieke formule.

Bekijk de case

Bekijk meer hits Over Jool

Facebooktwitterlinkedininstagram