Ons werk

Klanten plukken onze vruchten.

baggerindustrie

Succesvol data driven beslissingen kunnen nemen

Met ‘Big data’ en ‘Internet of Things’ verwerkt in een realtime dashboard.

Verder lezen

Voor een wereldwijde speler in de baggerindustrie ontwikkelden we mee aan een analytics platform om enorme hoeveelheden data van duizenden sensoren wereldwijd centraal te verzamelen en presenteren in een webbased, realtime dashboard.

Het was een technisch uitdagende klus om informatie en trends visueel inzichtelijk te maken voor gerichte analyses en het nemen van de juiste beslissingen.

leiden

Complexe geodata visueel voor een efficiënte werkvoorbereiding

Met een splinternieuwe webapplicatie.

Verder lezen

Voor grote spelers in de wereld van glasvezel en waterleidingen bouwden onze software ontwikkelaars in een extern team mee aan een webapplicatie. Met de appliatie kunnen deze spelers op een intuïtieve en visuele manier ingewikkelde en gelaagde geodata bewerken.

Nieuwe kabels en leidingen aanleggen wordt zo veel beter voorbereid en het aantal fouten, bijvoorbeeld graven op plekken waar het niet kan, sterk verminderd.

case image

Leren leuker, sneller en makkelijker maken

Door de vernieuwing van een groot portfolio aan applicaties en tools in het onderwijs.

Verder lezen

Voor een onderwijsinnovator hebben onze software ontwikkelaars in een extern team een nieuw platform gebouwd. Stapsgewijs kunnen alle applicaties en tools die nu gebruikt worden hierop gaan draaien en in de toekomst ook vernieuwd worden.

De uitdaging hierbij is om moderne webtechnologie te implementeren én bestaande verouderde applicaties te laten samenwerken met het platform. Om zo te zorgen voor continuïteit in de dienstverlening van onze klant.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Rabobank logo
Unive logo
Payter logo
iBOOD logo
Vogelaar Vredehof logo
PPA Group logo
Pax logo
NPS Diesel logo