Oplossingen

Al 20 jaar ervaring in de wereld van webtechnologie. Wij helpen MKB's met de vernieuwing van bedrijfskritische software, met een effectiever ontwikkelproces met Lean Software Development en met het ondersteunen van ontwikkelteams met software ontwikkeling.

Software vernieuwing & Auto-Evergreen®

Kom los van verouderde systemen en boost je business

Verouderde systemen vernieuwen

Wacht niet langer om jouw oude systemen eens grondig te vernieuwen.

Lees meer

Migratie naar een modern platform

Software- en datamigratie op een veilige manier.

Als het steeds moeilijker wordt om je systeem te beheren, kun je ervoor kiezen om te migreren naar een modern platform. Daar komt wel het een en ander bij kijken. Als je wilt weten hoe je veilig kunt migreren zonder de continuïteit in gevaar te brengen, geven wij graag passend advies en helpen in de uitvoering.

Auto-Evergreen® voor futureproof applicaties

Geen omkijken meer naar versiebeheer en upgrades.

Lees meer

Lean Software Development

Lever meer waarde door een veel effectiever ontwikkelproces

Value Stream Map workshop

Breng je software ontwikkelproces in kaart van concept tot cash.

Lees meer

Lean Developer

Implementeer de cultuur van continu verbeteren in jouw team.

Ben je bewust van de acties die je nog kunt doen om je software ontwikkelproces te verbeteren? Zijn de ideeën goed, maar de uitwerking minder? Of zou je willen dat teamleden actief verbeteringen aandragen? Dan is een Lean Developer iets voor jou. De focus van deze coachende ontwikkelaar ligt enerzijds op het ontwikkelen van software, anderzijds op het creëren van een cultuur van continu verbeteren. Omdat de Lean Developer naast de andere ontwikkelaars zit zijn er veel momenten waarop de coaching kan plaatsvinden. Daarnaast is de ontvankelijkheid vaak groter omdat deze coach ook over de inhoud kan meepraten en weet wat er in de dagelijkse praktijk speelt.

Deep Scan

Scan je gehele ontwikkelproces en kijk waar jij kunt verbeteren.

Om een beeld te krijgen van de manier waarop software ontwikkeld wordt in jouw organisatie hebben wij de Deep Scan ontwikkeld. Deze meet aan de hand van de zeven kernprincipes van de Lean Software Development en het Auto-Evergreen® principe uit de Jool Lean Web Methodiek® waar de organisatie nu staat. De Deep Scan wordt ingevuld door medewerkers die betrokken zijn bij het gehele softwareontwikkelproces. De vragen gaan over de hele keten, van nieuw project of feature tot het uiteindelijk gebruiken van de software door de klant. De Deep Scan bestaat uit een sectie met algemene vragen, gevolgd door 8 secties met inhoudelijke vragen. Het invullen kost ongeveer 10 minuten.

Lean & Agile Coach

Richt je proces efficiënt in met structurele verbeteringen en bevorder de samenwerking.

Heb je al een goed idee waar je wilt verbeteren, maar krijg je het niet voor elkaar om een bottleneck aan te pakken? Mis je opvolging van actiepunten? Of zoek je meer samenhang tussen teams in plaats van eigen prioriteiten? Een Lean Coach helpt je om regelmatig verbeteringen te kunnen doen en staat je bij met advies om je proces efficiënter in te richten. Een Agile Coach helpt je om de organisatie doelgericht te maken en samenwerking te bevorderen. Geen eilandjes meer, maar de handen ineenslaan om jouw waardevolle software efficiënt van concept tot cash op te leveren.

Software ontwikkeling

Nieuwe software laten ontwikkelen met de meest moderne webtechnologie

Outsourcing van je softwareproject

Plug een ingespeeld team in voor de ontwikkeling van waardevolle software.

Lees meer

Scrum Master / Product Owner inhuren

Zorg voor een betere samenwerking en hogere klantwaarde.

Wil je een geolied Scrum proces met de juiste aandacht voor de Scrum events? Wil je meer grip op je backlog? Onze Scrum Masters en Product Owners kunnen daarbij helpen door te voorzien in duidelijkheid, transparantie en focus. Zowel voor het team als de organisatie.

Developer inhuren

Professionals die jouw project naar een hoger niveau tillen.

Heb je voor een project of team een paar extra handen nodig? Wij hebben developers die je hierbij kunnen helpen. Ze hebben jarenlange ervaring met de meest moderne webtechnologie, zoals Angular, Progressive Web Apps (PWA’s), Serverless, API platforms en Reactive Programming. Daarnaast zijn onze developers getraind in Lean Software Development om klantwaarde te leveren boven verwachting en om het ontwikkelproces te versnellen. Veel van onze ontwikkelaars hebben DevOps skills en kunnen ook helpen met het opzetten van Continuous Integration & Delivery, test automation en review apps.

SLA’s / Support

Geen zorgen over de continuïteit Wij zijn er voor de lange termijn.

Als je bedrijfskritische applicatie eenmaal live staat wil je dat graag zo houden. Wij leveren ook support en handelen eventuele problemen voor je af, desgewenst ook met prestatieafspraken in de vorm van een Service Level Agreement (SLA).

Een greep uit onze opdrachtgevers

Rabobank logo
Unive logo
Payter logo
iBOOD logo
Pax logo
Little Rocket logo
Vogelaar Vredehof logo
Backbase logo