Wat we doen

Op naar een hoger digitaal level.

Wij ontwikkelen en onderhouden duurzame applicaties. Automatisering van planningen, logistiek, crm en service. Dit doen we in verschillende branches, denk aan de landbouw, maakindustrie en logistiek.

our services
webapplication

Webapplicaties en PWA's

Wij ontwikkelen krachtige, betrouwbare en platformonafhankelijke webapplicaties in de vorm van Progressive Web Applications (PWA's). PWA’s zijn app-achtige toepassingen voor desktops én mobiele apparaten. Rechtstreeks toegankelijk in de webbrowser, zonder tussenkomst van een app store.

b2b

B2B software

Om bedrijfsgerelateerde workflows, processen en procedures te verbeteren, ontwikkelen we bedrijfskritische software en API koppelingen om bestaande software oplossingen met elkaar te verbinden.

support

Support

Geen zorgen over de continuïteit. Wij zijn er ook voor de lange termijn. Als je applicatie eenmaal live staat wil je dat graag zo houden. Wij ontwikkelen door, leveren support en handelen eventuele problemen voor je af. Met duidelijke afspraken.

beveiliging

Security en cloud

Een applicatie moet goed werken. Maar dat niet alleen. Applicaties moeten ook beveiligd zijn tegen de toenemende cyber dreigingen. We zorgen ervoor dat jouw applicatie beveiligd en up-to-date blijft. Dit door de applicatie te hosten op een veilige cloud omgeving en met de inzet van onze Auto-Evergreen aanpak.

individuele projecten

Individuele projecten

Heb je een speciale of innovative software oplossing in gedachte? Weet je niet onder welke categorie dit valt? Als softwarebureau midden in het Groene Hart ontwikkelen we toepassingen die helemaal op maat gemaakt zijn.

Nog meer mogelijkheden

Elke klant is anders. We bieden onze diensten graag op maat aan. Zo behoort ook tot de mogelijkheden:

  • Outsourcen van een compleet ontwikkelteam
  • Developer inhuren
  • Consultancy
  • Lean & Agile coach inschakelen
  • Workshops
Plan een afspraak in

Starten met professioneel automatiseren? Plan gratis en vrijblijvend een afspraak in. We denken gelijk met je mee.

Plan een afspraak »