Over Jool

Het brein en de drijvende kracht achter webapplicaties.

yvan

Yvan

Agile Coach

marije

Marije

Business Developer

pascal

Pascal

Software ontwikkelaar

robin

Robin

Software ontwikkelaar

engelien

Engelien

Administratief medewerker

david

David

Directeur

chris

Chris

Software ontwikkelaar

roy

Roy

Software ontwikkelaar

onno

Onno

Software ontwikkelaar

julia

Julia

Marketeer

rienk

Rienk

Software ontwikkelaar

jasper

Jasper

Software ontwikkelaar

bas

Bas

Software ontwikkelaar

Dagelijks helpen we onze klanten op een gefundeerde, vindingrijke en betrouwbare manier. Het liefste met een vleugje humor en luchtigheid.

Met 14 specialisten hebben we alles in huis om vraagstukken op het gebied van planning, logistiek, crm en service op te lossen. We hebben 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van duurzame applicaties voor bedrijven in verschillende branches. Veelal in de landbouw, maakindustrie en logistiek.

Ieder van onze klanten heeft een andere digitale uitdaging, maar hebben dezelfde wens: een verbeterd bedrijfsproces met resultaten waar ze blij van worden!

Bekijk ons werk

Onze diensten

Wat de uitdaging ook is, voor elke klant hebben we een aanpak op maat. Van webapplicaties tot security. We zorgen ervoor dat de geboden oplossing voldoet aan de gestelde eisen en verwachtingen.

  • Webapplicaties
  • B2B software
  • Support
  • Security en cloud
  • Individuele projecten
our services
voor wie

Voor wie

We moeten bij elkaar passen om samen tot een écht goede applicatie te komen. Als je ambitie hebt, voor kwaliteit gaat en een duurzame digitale oplossing belangrijk vindt, zitten we op één lijn.

Technologieën

"Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je een lange weg wilt gaan, ga dan met anderen mee." Dit Afrikaanse gezegde vat onze filosofie samen: blijvend successen behalen met onze klanten.

We werken nauw samen met gevestigde bureaus en technologie leveranciers. Dagelijks maken we gebruik van een mix van open-source en en standaard web componenten.

Jool in cijfers

Jool is uniek en ontwikkelt altijd. Een aantal feiten en cijfer over ons op een rij.

14

collega's en dus veertien meningen. Het mooie is dat elke mening komt vanuit expertise en vele jaren ervaring.

2002

Ons oprichtingsjaar. Al bijna 20 jaar dezelfde missie: onze klanten blij maken met duurzame oplossingen voor hun digitale uitdagingen.

2

stagiairs per jaar die wij mogen begeleiden én feliciteren met het behalen van hun studie.

tavelvoetbal

Werken bij

Samen kunnen we meer bereiken. We houden ervan om nieuwe projecten op te pakken en wagen ons graag op onontgonnen terrein. Geïnteresseerd in een gezamenlijk avontuur?

Bekijk de vacatures