Wij helpen je met jouw digitale uitdaging

Hallo, wij zijn het Jool Team! Wij zijn gedreven om onze klanten succesvoller te maken in hun business met onze apps, webapps, klantenportalen & API koppelingen. Waar kunnen wij jou mee helpen?

 

Maximaal resultaat en binnen budget

Onze missie is: maximaal resultaat, goed doordacht, op tijd en binnen budget. Vooraf bespreken we het doel en de omvang van jouw nieuwe hit en bepalen we een eerlijk tarief. We werken volgens de Agile methode, wat betekent: toewerken naar een succesvol eindresultaat met sprints (periodes) van twee weken met steeds zichtbare resultaten.

“De ontwikkeling in de IT gaat hard. Wat vandaag gangbaar is kan over een half jaar al weer achterhaald zijn. Zoek altijd naar verbetering, niet enkel in producten maar ook in processen.” -- David Kingma, Lead Engineer

 

Over het producer team

Medeoprichters Paul en David hebben elkaar leren kennen tijdens hun technische studie aan Universiteit Twente. In 2002 besloten beiden studenten het bedrijf Jool op te richten. Met onze ruim 15 jaar ervaring weten we aan welke knoppen we moeten draaien voor digitale successen voor onze klanten. Ons producer team bestaat uit gedreven ontwikkelaars, knappe koppen en strategische denkers. Als team ontwikkelen wij apps, webapps en klantenportalen met grote zorgvuldigheid en op basis van de nieuwste technologie. Leer ons beter kennen: klik op de foto's.
Paul Noordhuizen portretfoto
Paul Noordhuizen
Lead Producer
David Kingma portretfoto
David Kingma
Lead Engineer
Andreas Warnaar portretfoto
Andreas Warnaar
Software Engineer
Rienk Eisma portretfoto
Rienk Eisma
Software Engineer
Onno de Jong portretfoto
Onno de Jong
Software Engineer
Niels Nijhuis portretfoto
Niels Nijhof
Software Engineer
Robin Banffer portretfoto
Robin Bänffer
Software Engineer
Julia van Toor portretfoto
Julia van Toor
Marketeer

Werken bij Jool?

 We zijn nog op zoek naar afstudeerders, trainees en ervaren Software Engineers. Interesse? Neem een kijkje op onze vacaturepagina.

Bekijk onze vacatures Over de naam 'Jool'

Facebooktwitterlinkedininstagram