Wordt producer bij jool

Business Analist met IT affiniteit

Ben jij een door de wol geverfde Business Analist en heb je werkervaring in een agile software-omgeving?
Lees dan snel verder!

 

 

Fullstack Developer

Ben jij een Software Developer en toe aan je volgende stap? Wij zijn op zoek naar een ervaren Fullstack Developer met een eigen visie op techniek om ons team te versterken.

 

 

 

 

Afstudeerplaatsen beschikbaar!

We bieden ook afstudeeropdrachten voor studenten die een technische HBO- of WO-studie volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 Collega's

 

 

Andreas Warnaar
Sr. Software Engineer 

"Bij Jool wordt veel gedaan aan innovatie en zelfontwikkeling. Samen met mijn enthousiaste collega's volgen we nauw de laatste softwareontwikkelingen die we delen door middel van Lightning Talks, met een disscussie en biertje als afsluiter. Ik denk dat dit een goede basis is voor het succesvol uitvoeren van huidige en toekomstige projecten." 

Onno de Jong
Jr. Software Engineer

 "Ik heb de kans gekregen om bij Jool Software Professionals af te studeren en vervolgens heb ik een vaste baan aangeboden gekregen als Software Developer. Naast een prettige sfeer, wordt er bij Jool ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling! Zo ben ik samen met een collega naar ng-europe in Parijs geweest om meer kennis te vergaren over Angular2."

 

 

 

 

 

 

 

Paul Noordhuizen
Lead Producer

“Het mooiste aan ons werk vind ik draken verslaan voor onze klanten. Met moderne technologie en ons gedreven & enthousiaste team ruilen we oude systemen & processen om voor mooie software die het leven van onze klanten veel beter maakt.” 

 

 

 

Werkomgeving 

 

 

In het kantoor

Dagelijks zijn we bezig met projecten voor onze klanten. De klanten zelf komen ook geregeld bij ons langs op kantoor voor overleg en een bakkie :-).

Lunch

We lunchen gezellig in de kantine en met goed weer zitten we buiten tussen de groene velden en de schapen!

 

           

Tavelvoetbal

Tussen onze werkzaanheden door spelen we af en toe een potje tafelvoetbal. Daar zijn we behoorlijk fanatiek in ;-).